Hvordan foregår plombering av TV?

Statsbudsjettet 2019

Etter det NRK erfarer, foreslår regjeringen å øke NRK-lisensen med 61 kroner (2,3 %) i 2019. Det vil si at lisensen kommer på over 3000 kroner - fordelt på to terminer.

Kilde: NRK 8. oktober 2018

Det blir stadig mer vanlig å se på TV på nett, og flere og flere kvitter seg med dekoderen for å slippe lisensen. Det eneste problemet; TVen er fortsatt lisenspliktig.

Kontakt oss for å bli lisensfri i dag!

Bak TVen din har du en COAX-inngang, også kjent som antenne-inngang. Så lenge du har denne inngangen på TVen din, har du mulighet til å motta TV-signaler, og om du bruker den eller ikke spiller ingen rolle; TVen er lisenpliktig. Det er denne inngangen vi fjerner.

For å slippe lisensen, må du eventuelt kvitte deg med dekoderen, om du har det, og gå over til streaming via for eksempel Apple TV eller Chromecast. En dekoder er en TV-boks hvor du mottar TV-signaler fra eksempelvis Get, Altibox eller Canal Digital. Dette fordi boksen også er lisenspliktig.

Vi leverer i de fleste store byer i det ganske land, og hvis du skriver inn adressen din i den hvite ruta på kartet under Booking, får du opp om vi leverer på din adresse, hvor mye det koster og ledige tidspunkt. Flere av våre avdelinger har et verksted du kan levere apparatet på, men det har vi dessverre ikke i Oslo. Der har vi kun hjemmelevering.

Etter fullført plombering, mottar du en rapport av oss på mail, som videresendes til Lisensavdelingen. I mailen er det beskrevet hvor rapporten skal sendes.

Kostnaden er et engangsbeløp.